NG veiligheidsschakelaar met vergrendeling en RFID

Deze nieuwe innovatieve serie brengt veiligheid op een hoger niveau: Pizzato Elettrica introduceert in de NG serie nu ook bedieningsdrukknoppen en noodstop (optioneel). NG serie

Deze schakelaars worden ingezet bij machines die een gevaarlijke conditie vertonen gedurende een tijd, zelfs na uitschakeling.

De NG serie schakelaars maken veilige circuits volgens het maximum veiligheidsniveau PLe en SIL3, zelfs wanneer slechts 1 toestel op de afscherming gemonteerd is! Bovendien kunnen tot 32 toestellen in serie geplaatst worden met behoud van het veiligheidsniveau PLe en SIL 3.

De actuator (sleutel) van de NG serie is een electronisch systeem gebaseerd op RFID technologie. Dankzij dit systeem met elke sleutel die een verschillende code heeft is het moeilijk om de schakelaar te overbruggen met een sleutel van een andere schakelaar (tamper proof). De sleutels hebben miljoenen verschillende combinaties.

Het robuuste vergrendelingsysteem garandeert een maximale houdkracht van 7500N. Dit is een van de hoogste waarden in de markt vandaag, waardoor het apparaat ook zeer geschiklt is bij extreme zware toepassingen.

De schakelaar heeft een doorlopende opening bij de vergrendelingspin waardoor eventuele vervuiling (zand, cement, enz.) eenvouding wordt verwijderd door de schakelaar te bedienen.

Naats IP67 afdichting is deze reeks ook nog eens IP69K afgedicht. Daarom kan deze schakelaar ook ingezet worden in machines die moeten gereinigd worden onder hoge druk en hoge temperatuur.

Verder is de schakelaar voorzien van 5 LEDs voor statuscontrole en foutanalyse.

 

Meer informatie HIER

Copyright © 2011 PH Systems.